Gasloos wonen

 De energieprijzen rijzen de pan uit! De maandelijkse rekening wordt steeds hoger en dit is een groot probleem. Door uw huis te verduurzamen kunt u flink veel geld besparen! Hoe groot of klein uw budget ook is, voor elke situatie zijn er oplossingen om de maandelijkse rekening te verlagen.

Ontelbaar veel mogelijkheden en opties, elk huis vraagt om een andere oplossing. Wij lopen alles met u door en adviseren u over de beste opties voor uw persoonlijke situatie. Ons proces gaat als volgt:

  1. Vrijblijvend informeren: bij uw eerste afspraak in de showroom, krijgt u veel informatie over alle mogelijkheden, van financieel tot zonnepaneel. Uw situatie en wensen worden besproken en we proberen inzicht te krijgen in uw energiekosten om te kijken hoeveel u kunt besparen. Een voorlopig advies wordt opgesteld met de bijbehorende kosten en energieopbrengsten. 
  2. Afspraak op locatie: vervolgens maken we een afspraak bij u thuis om de situatie te bekijken. Is het voorlopige advies in de praktijk uitvoerbaar? Wij letten op de technische aspecten en eventuele ontbrekende informatie. Het voorlopige advies wordt een officiële offerte.
  3. Aan de slag: met uw akkoord kunnen we beginnen met uw huis van het gas halen! Uiteraard is de planning in goed onderling overleg. 

    Omdat wij samenwerken met vakspecialisten kunnen wij u naast de verduurzaming nog veel meer aanbieden: stucwerk, vloeren, behang, gordijnen, raambekleding - en nog meer. Het voordeel voor u: wij blijven uw aanspreekpunt.

    Verder zijn wij aangesloten bij dé Woonspecialist, met erkende  leveranciers en kwalitatieve producten, nog meer zekerheid voor u!