Montageservice

Onze legservice is vakkundig en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wanneer u een vloer door de legservice van Goed-wonen laat leggen houdt u alles overzichtelijk bij 1 partij. Onze vakmensen leggen voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Wenst u prijsopgave voor een vloer inclusief leggen of raambekleding inclusief meten en monteren, kunt u altijd vrijblijvend langskomen in onze showroom. Hier kunnen wij een All-in prijs maken passend gemaakt op uw situatie.

Legservice PVC Vloer

Wilt u een PVC vloer leggen, maar weet u niet hoe u het beste te werk kunt gaan? Geen probleem, bij Goed-wonen verkopen we niet alleen PVC vloeren (Dry-back en click), we leggen ze ook voor u en zorgen voor de complete afwerking van uw vloer. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

Als u bij ons een PVC vloer koopt, kunnen we meteen alle zorgen uit handen nemen. De vloer wordt bij u bezorgd en, als u dat wenst, gelegd. Goed-wonen verzorgt de gehele afwerking van de vloer, dus ook het primeren en egaliseren van uw vloer. De werkzaamheden worden tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben al 30 jaar ervaring met PVC en kunnen u zeer deskundig adviseren.

Montageservice Raambekleding

Verschillende kozijnen en ruimtes vragen om andere montages, wij komen persoonlijk bij u inmeten en adviseren de best passende oplossingen. Na het inmeten bestellen we op maat gemaakte raambekleding en monteert dezelfde persoon deze bij u thuis.